Title of a News Article

Karaköprü ilçesinde parke döşeniyor

Karaköprü ilçesinde parke döşeniyor
banner206
 Karaköprü Belediyesi Akpiyar mahallesinde yeni yapılan yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek vatandaşların toz ve çamura maruz kalmasını engelliyor.

Şanlıurfa'nın çalışmalarıyla adeta şantiyeye dönen ilçesi Karaköprü'de konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Akpiyar mahallesinde ihtiyaçları karşılamak üzere yeni açılan ve alt yapı çalışmaları biten yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor.

Akpiyar Mahalle Muhtarı Ömer Kara yapılan çalışmalardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Muhtar Kara, "Mahallemizde yeni yapılarla birlikte yol ihtiyacı yeni yollarla gideriliyor. Başkanımız da sağ olsun sabahın erken saatlerinde gelip mahallemizde eksikleri, sorunları inceliyor. Yapılan kilitli parke çalışmalarından dolayı Başkanımız Metin Baydilli ve burada çalışan ekiplere mahalle adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi ekipleri kış ayları gelmeden alt yapısı biten tüm yollarda kilitli parke çalışması yapmayı hedeflerken, Atakent, Doğukent ve Batıkent mahallelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195