Title of a News Article

kotan muhtarlardan helallik istedi.

kotan muhtarlardan helallik istedi.

kotan muhtarlardan helallik istedi.
banner206
 Mardin yolu zerinde bulunan bir lokantada yapılan toplantıya Viranşehir AK Parti Milletvekili  Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, birlik encümenleri, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda birer konuşma yapan birlik encümenleri,Ak parti şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’eViranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’a ve muhtarlara teşekkür ederek herkesten helallik diledi. Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, katılımlarından dolayı encümen ve muhtarlara teşekkür ederek konuşmasında şunları kaydetti: Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin son toplantısını yapıyoruz. Köylere Hizmet Götürme Birlikleri görevlerini belediyelere devrediyor. Bundan böyle birliklerin görevini belediyeler ifa edecek. 10 yıldır birlik başkanlığı yapıyorum. Birliklerin yapmış olduğu hizmetler takdir edilecek hizmetlerdir. Viranşehir’de iki buçuk yıldır hizmet veriyoruz. 90 trilyonluk ihaleler yaptık. Köylere Hizmet Götürme Birliği bu süre içinde çok büyük hizmetler yaptı. Eksiklikler, yarım kalmış çalışmalar elbette vardır, fakat yapılanlar ortada ve bunları takdirinize bırakıyoruz. Yapılan bu hizmetlerde değerli vekilimiz, encümenlerimiz ve sizlerin büyük katkıları oldu” dedi. Konuşmasının devamın da yapılan yatırımlara değinen Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, birlik eliyle ilçede mobese sistemi kurduk, Pelsürek Gölet’inin düzenlemesini yaptık, gölet ihalesi 1 milyon TL’ye mal oldu, dedi. 350 km asfalt yol yaptıklarını söyleyen Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’ın ilçeyi ziyaretinde 350 km yol yaptığımızı beyan ettiğimizde, Sayın Bakanın: “Memleketim Bingöl ve ilçelerinde bu kadar yol yapımı olmamıştır” dediğini kaydetti. 2 yıldır yol şantiyesinin köylerde durmadan hizmet verdiğini söyleyen Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, bu çalışmaların objektif ve şeffaf bir şekilde yapıldığını kaydetti.

Viranşehir Eğitimi Türkiye Standartlarına Ulaşacak

Eğitime çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, 550 derslik inşaatının devam ettiğini, Viranşehir’e kurulacak kampus ile Viranşehir’in eğitimde Türkiye standartlarını yakalayacağını söyledi. Biz bu gelişmelere şahit olamayacağız belki ama sizin evlatlarınız bu olanaklardan istifade edecekler diyen Kaymakam Muhammed Lütfi Kotaneğitimi her zaman öncelediklerini söyledi

Viranşehir Hükümet Konağını Viranşehirli Mühendisler çizdi

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan sözlerine devamla: “Çok yatırımlar yaptık, bunları burada sayacak değilim. En son Viranşehir Hükümet Konağı İhalesini yaptık. Hazır projeler vardır. Biz Viranşehir’in tarihi dokusuna uyan ve Türkiye’de başka bir benzeri olmayan bir proje yapmak istedik. Bundan dolayı hükümet konağının ihalesi gecikti. Viranşehir Hükümet Konağı’nın projesini Viranşehirli mühendislere çizdirdik. Yöreye has siyah taş işçiliği ile yapılacak konağın bir benzeri olmayacak “dedi.

Milletvekili S Mehmet Akyürek’in  bir konuşma yatı başta sayın kaymakamız  Muhammet Lütfi kotan teşekkür ederiz Viranşehir için elini taşın altına koyup Viranşehir adına ona teşekkür ediyorum dedi sonra birlik encümenlerine plaket verildi.HABER NURETTİN KARAKIŞ

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195