Title of a News Article

‘Köyler arası, otoban tarzı yollar var’‏

Viranşehir, Harran, Akçakale ve özellikle Eyyübiye ilçesinin kırsal mahallelerine büyük bir avantaj sağlayan çevre yolunu inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘2002 yılı öncesinde bu yollar şehirlerarasında yoktu. Ama şuan da geldiğimiz noktada, köyler arasında otoban tarzı yollar var’ dedi.

Kırsal mahalle gezileri sırasında birçok kırsal mahalle ziyaretlerini bu çevre yolu üzerinden yapan Başkan Ekinci, gitmekte olduğu araçtan inerek yapılan yolu inceledi ve açıklamada bulundu.

Başkan Ekinci; “Yaklaşık 50 metre genişliğindeki çevre yolunda açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “gördüğünüz gibi bu yol, şehirlerarası bir yol değildir. Bu yol bizim burada Eyyübiye ilçesinden, Harran’dan Viranşehir’e gelirken yeni yapılan bir turizm yoludur. 2002 yılı öncesinde bu yollar şehirlerarasında yoktu. Ama şuan da geldiğimiz noktada, köyler arasında otoban tarzı yollar vardır. Bu güzel hizmetlere bizleri eriştirenlerden Allah razı olsun diyorum. İnşallah ileriki zamanlarda çok daha güzel hizmetlere hep beraber kavuşacağız. Bu yollarda onun işareti ve belirtisidir.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195