Title of a News Article

Kuş'a teşekkür ettiler...

Kuş'a teşekkür ettiler...
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kuş,” Eyyübiye halkının hizmetkarı olmaya geldim.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşlarla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsalda ise stabilize yol yapımına ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin son durağı ise Olukyanı mahallesi oldu. Bölgede sürdürülen çalışmaları beraberinde Meclis Üyesi Mahir Öge ile birlikte inceleyen Başkan Kuş, Mahalle Muhtarı Osman Kaya ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Mahalle sakinleriyle görüşen ve talepleri de alan Başkan Kuş, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Kuş ve ekibine teşekkür etti.


400 bin nüfusuyla büyük bir aile olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” 1 Nisan itibari ile gerek merkez gerekse Kırsal mahallelerimizde Hummalı çalışmalarımıza devam ettiriyoruz. Seçimden önce Payamlı nahyasına bir şantiye sözümüz vardı. Bu kurulacak şantiye ile bölgenin tüm ihtiyaçlarını gidereceğimizi belirtmiştik. şantiyemizi kurduk ve ilk günden itibaren şantiyemiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bölgedeki 5 mahallemizde çalışmalarımız bitti. Ekipleri şimdi de Olukyanı mahallemizde. Olukyanı mahallemizde muhtarımız ve halkımız ile birlikteyiz. Burada yapılan çalışmaları denetlemek amacı ile geldik. Ben buradan personel kardeşlerimize teşekkürler ediyorum. Mesai kavramı dinlemeksizin çalışıyorlar. Biz Eyyübiye’de 400 Bin nüfuslu güçlü bir aileyiz. İnşallah 400 bin Eyyübiyeli ile el ele vererek layık oldukları hizmeti bir bir yerine getirip, Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. “ dedi.

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mahir Öğe ise şöyle konuştu,” Bugün Eyyübiye’mize bağlı Olukyanı kırsalındayız. Burada yapılan alt yapı ve stabilize yol çalışmalarını Belediye Başkanımız yerinde inceledi. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için ilgili birim Müdürlerine ve biz Meclis Üyelerine gerekli talimatları verdi biz bu hizmetlerin takipçisi olacağız. “

Olukyanı Mahalle Muhtarı Osman Kaya da Başkan Kuş’a teşekkür ederek,” 40 derece sıcaklıkta Belediye Başkanımız bizler ve vatandaşlarımız için mahallemize geldi. Kendisini takdir etmek lazım. Allah razı olsun kendisinden. Böyle güzel çalışmaları şimdiye kadar görmedik ve yapılan çalışmalar şuan itibari ile göz önünde. Yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz kendisinden Allah tazı olsun. “dedi.
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Başkan Kuş’a teşekkür ederek,” Bu köyde oturuyorum Başkanımıza buraya kadar gelip incelemelerde bulunduğu için çok teşekkür ediyorum. Millet klima altında otururken kendisi 40 derece sıcaklıkta gelip bizleri ziyaret etti ve köyümüzde incelemelerde bulundu. Köyümüzün önceki hali de belliydi şuandaki hali de belli. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hiçbir eksikliğimizi yarım bırakmadı kendisi ve ekibi bütün sorunları giderdi.” Şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195