Title of a News Article

O bölgede son durum ne?

O bölgede son durum ne?
banner206
 Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Projenin planlama dahilinde sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'nın sorunlarını geçici, milleti kandırıcı bir şekilde gidermeyen Büyükşehir kadrolarımız görevinin başında" dedi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç ve muhtarlar ile birlikte yapım çalışmaları süren Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Fiziki çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler alan Başkan Çiftçi, projenin planlama dahilinde devam ettiğini söyledi. 
İncelemelerinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'nın en büyük köprülü kavşak projesi burada gerçekleştiriliyor. 4 mahallemizin giriş çıkışlarını ve trafiklerini çözebilecek bir proje yürütülüyor. Alt yapı deplase işlemleri, fore kazık işlemleri, table beton dökümleri ve terasman kodları birlikte çözülüyor. Biz Şanlıurfa'nın sorunlarını geçici, milleti kandırıcı bir şekilde gideremeyiz. Şanlıurfa'yı seven bir kadroyuz. Yıllardır çözülmesi gereken bir konuyu çözüyoruz. Çalışmanın tamamlanması ile Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı ve Karakoyun mahallelerimizin trafik sorunu çözülmüş olacak ve ring olarak bu bölgeye gelen büyük yollar da İpekyol'a bağlanmış olacak. Proje planlanmış bir şekilde sürüyor. İlgili birimlerimiz konuyu yakından takip ediyorlar. Bizler de bir an önce bitirilmesini istiyoruz ancak her projenin bir bitirme süresi vardır. Biz, halkımıza söz verdiğimiz süre içerisinde kavşak yapım çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi. 
Başkan Çiftçi, incelemelerinin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çalışmaları halka anlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142