Title of a News Article

Resul Yılmaz O bölgeyi ziyaret etti

Resul Yılmaz O bölgeyi ziyaret etti
banner206
 Başkan Yılmaz asfalt çalışmalarının tamamlandığı oto galeri sitesi esnaflarını ziyaret etti
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Sıcak asfalt çalışmalarının sona gelindiği Oto galericiler sitesi esnaflarını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda daha önce azda olsa mağduriyetin giderilmesi amacıyla kış aylarında malzeme dökümü gerçekleştirildi. Yaz ayının gelmesiyle birlikte Büyükşehir belediyesi işbirliğiyle sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Asfalt çalışmalarında sona gelindiğini aktaran Başkan Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’oto alım satım işleriyle uğraşan esnaflarımızın bulunduğu bölgedeyiz dolayısıyla trafik akışı çok fazla olan bir yer ondan dolayı yolları kullanılır durumda değildi. Bizzat Siverek belediyesi bütçesinden çıkan paralarla yollar yapıldı. Büyükşehir belediyesi görev alanlarına girilen alanlar Büyükşehir yapıyor, bizim görev alanımızda olan yerleri de biz yapıyoruz. Şuanda üzerinde bulunduğumuz yol bizim alanımızda bulanan bir yoldur. Ben Fen işleri müdürlüğümüze yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı arkadaşlarımı kutluyor tebrik ediyorum. Tabi insanlar yapılan hizmetleri takdir ediyor, bizim vatandaşımız Ali Cenap’tır, dolayısıyla kendilerine bir hizmet götürdüğümüz takdirde sağlıklı bir iletişim kurduğumuz taktirde yapılan hizmetleri taktir etmesini çok iyi biliyordur, çok olumlu tepkiler aldık bu vesileyle buradaki esnaflarımıza vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum, bu yolu kullanan başta bütün hemşerilerimize, Siverekli kardeşlerimize ve özelliklede esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyoruz’’dedi.

Oto galeri esnafları sitenin yollarının daha önce çamur ve toz içerisinde kaldıklarını belirterek şunları kaydettiler.’’yolumuz çok kötü durumdaydı, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın çabaları doğrultusunda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bizleri ziyarete geldi bizleri dinledi kendisine teşekkür ediyoruz’’dediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195