Title of a News Article

Şafak vakti vatandaşla buluşuyor

Şafak vakti vatandaşla buluşuyor
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Ekinci, mahalle gezilerinde hem belediyenin yürüttüğü çalışmaları takip ediyor hem de esnaf ve vatandaşın taleplerini ilk ağızdan dinliyor. 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle gezilerini sürdürüyor. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, diğer yandan vatandaş ve esnafla iç içe olarak talepleri de ilk ağızdan dinliyor. Başkan Ekinci yine sabahın erken saatlerinde Yeni Mahalle, Bıçakçı ve Kadıoğlu mahallelerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından mahallede yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. Daha sonra çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Ekinci ve beraberindeki birim müdürleri, her pazartesi ve Cuma günleri geleneksel hale getirilen esnaf duasına katıldı. çarşı esnafıyla sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, bu taleplerin yerine getirilmesi için de ilgililere talimatlar verdi. Esnaf tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Ekinci, gelen çay tekliflerini de kırmadı. 
Sabahın erken saatlerinde başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren mahalle ve esnaf gezileri hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Sabahın erken saatlerinde esnaf gezilerimize devam ediyoruz. Bugün de Yeni mahalle, Bıçakçı ve Kadı oğlu mahallelerini gezdik ve oradaki çalışmaları yerinde inceledik. Hem vatandaşlarımızla hasbihal ettik hem de belediyemizin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldık. Daha sonra çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Burada yıllardır geleneksel hale gelen Pazartesi ve Cuma yapılan esnaf duasına katılıp esnafımıza hayırlı işler ve hayırlı cumalar temennisinde bulunduk. Sürekli esnafımızın ve halkımızın arasında olmaya çalışıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan programlarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz. İnşallah ulaşamadığımız mahallemiz ve girmediğimiz sokağımız kalmayacak. Bu çalışmalar esnasında tabii gerek esnafımızın gerekse halkımızın da taleplerini dinliyoruz ve bu taleplerin çözümü için de ilgililere talimat veriyoruz. Belediyemizle ilgili olmayan konularda da ilgili yerleri bilgilendirip vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesini sağlıyoruz. Bizim amacımız halkımızın sesi olmak. İnşallah böyle de devam edecek.  “dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195