Title of a News Article

ŞAHİN: TERÖRE PRİM VERMEDİK, VERMEYECEĞİZ!

ŞAHİN: TERÖRE PRİM VERMEDİK, VERMEYECEĞİZ!
banner206
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Eyyubiye ilçesinde polise dün yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.
Şahin, "Ülkemizin son yıllarda yakalamış olduğu ekonomik kalkınma, siyasal istikrar, ülke içi birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde kat etmiş olduğu sürece, kastedildiğine inandığımız bu menfur terör olayının hiçbir zaman hedefine ulaşamayacağını ve Ülkemizin yakalamış olduğu huzur ve istikrarı bozamayacağını vurgulamak isterim."  dedi.
Kim tarafından gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin kime karşı olursa olsun terörün meşru hiçbir yönü yoktur ve terörü bir kez daha kınıyoruz.
Eyyubiye ilçemizde Polislerimize yapılan saldırının karanlık ellerin barış ve huzurun hâkim olduğu Urfa’da karşılığı olmayacaktır.
Polislerimize sıkılan kurşunlar birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize ve huzur kenti Şanlıurfa halkına sıkılmıştır, terör asla amacına ulaşamayacaktır.
Bu menfur olayı gerçekleştirenler ve destekleyenler asla unutmamalı ki Urfa hiçbir zaman teröre ve şiddete prim vermemiştir ve bundan sonra da vermeyecektir. 
Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in ifadesiyle, “Birbirine kenetlenmiş tuğlalara benzeyen, kardeşlik duvarımızda gedikler açılmasına izin vermeyelim.”
Halkımız sağduyulu bir şekilde olaya tepkisini verip amaçları Peygamberler şehri Urfa’yı terör ve şiddet ile anımsatmak isteyenlerin tuzağına düşmeyecektir.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195