Title of a News Article

Şanmar'dan dedikodularla ilgili flaş açıklama

ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, fısıltı şeklinde yayılan dedikodulara tepki göstererek: "Şanlıurfa'nın öz sermayesi olan Şanmar'a zarar vermek isteyenler emellerine ulaşamayacak" dedi.

Şanmar'dan dedikodularla ilgili flaş açıklama
banner206
 Son günlerde Şanlıurfa'da fısıltı gazetesinin dile getirdiği "Şanmar marketler zincirine yönelik olarak yöneticileri FETÖ'den tutuklandılar" şeklindeki haberlere ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen tepki gösterdi. 

Şanlıurfa'nın öz sermayesi olan ve vergi dairesi Urfa'da olan tek marketler zinciri olan Şanmar'a karşı sistematik bir saldırı yapıldığına dikkat çeken ŞANMAR Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Halit Taşdönderen, "Yönetim olarak görevimizin başındayız. Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalılara hizmet etmeye devam edeceğiz" diyerek karalama haberlerini yapanlar hakkında dava açacaklarını sözlerine ekledi.  

ŞANMAR ne demek?

 ŞANMAR Market 2000 yılında yerli bir perakende markası olarak, organize ve modern anlayışla, üretici ve müşterilere kaliteli hizmet vermek için Taşdönderen ailesi tarafından kuruldu.

 Zaman içinde gelişime açık yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefler ile çalıştı. Yerel bir marka kimliği ile bölgemizin tarım ve sanayi üretim planlamasında, müşteri taleplerini olgunlaştırmak, yılların vermiş olduğu tecrübe ve büyüklerinden kalma bilgi birikimleri ile üstlenmiş olduğu bilirkişi rolünü modern bir perakende markası haline gelmiştir. Günümüzde 18 şubemiz ve onlarca çalışanımız ile Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet veriyor.

Kaynak: balikligol.com

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195