Title of a News Article

Sela eşliğinde çelenk bırakıldı

Sela eşliğinde çelenk bırakıldı
banner206
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bugün itibariyle başlayan kutlamalarda, Şanlıurfa'da Şehitlik anıtına çelenk bırakma Cami minarelerinde yankılanan sela eşliğinde yapıldı.

Tüm Türkiye'de yarın büyük bir coşkuyla kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bir gün önceden başladı. Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı kutlamaları etkinliklerine bu yıl askeri üniformalı hiçbir görevli katılmayacak. Fakat bugün başlayan etkinlikler kapsamında Şehitlik anıtlarına sadece katılım sağlandı. 

Şanlıurfa'da da, şehitlik anıtına çelenk bırakma töreni yapıldı. Törene; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseoğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, ilçe belediye başkan vekilleri, çok sayıda bürokrat ve askeri personel katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, daha sonra çelenk bırakmayla devam etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şehitlik anıtına çelenk bıraktı. Çelenk bırakmanın ardından buradaki program sona erdi. 

Öte yandan çelenk bırakma anları Cuma günü olması nedeniyle camilerden yükselen sela sesleri eşliğinde yapıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195