Title of a News Article

Siverek halkıyla buluştular

Siverek halkıyla buluştular
banner206
 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gittiği Siverek’te gün boyu gezi ve incelemelerde bulundu.

Siverek’teki temeslarına ilk olarak büyümesinden korkulan bir husumeti sonlandırmakla başlayan Vali Erin, bu amaçla Siverek Kaymakamlığı toplantı salonunda Bucak köyü Yukarı Yalankoz mevkii sakinleriyle bir araya geldi. Heyelan nedeniyle afet bölgesi ilan edilen ve risk altındaki ev sahiplerine ilçe merkezinde TOKİ’nin konut vermesi üzerine doğan anlaşmazlığın sebebini taraflardan dinleyen Vali Erin, tarafları ikna ederek sorunu ortadan kaldırdı ve barış sağladı.

Siverek Kaymakamlığındaki barış toplantısının ardından SŞehit Polis Serdal Toprak adına yaptırılan konukevini ziyaret eden Vali Erin, ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve hasbihal etti.

Siverek Halk Eğitim Merkezinde üniversite hazırlık kurslarına devam eden öğrencilerle de bir araya gelen Vali Erin, merkez bünyesinde devam eden iş eğitimi ve meslek kursları atölyelerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçedeki kanaat önderleri ve aşiret liderleriyle de bir araya gelen Vali Erin’e, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül ve İlçe Jandarma Komutanı Hayri Yazıcı, İlçe Belediye Başkanvekili Hamdi Hatipoğlu da eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195