Title of a News Article

Siverek'te asfalt çalışmaları devam ediyor

Siverek'te asfalt çalışmaları devam ediyor
banner206
 Siverek Belediyesi mevsim koşullarının uygun olması dolayısıyla ara verdiği sıcak asfalt çalışmalarına yeniden başladı.
Bir süre önce Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce kilit taşları sökülen ve zemini hazırlanan Hacı Yusuf Sami Caddesinde Büyükşehir Belediyesince sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyip esnafı ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu halkın talepleri doğrultunda çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Hatipoğlu, "Bir süre önce alt yapısı biten Yusuf Sami Caddemizin özellikle parke söküm ve sıkıştırma çalışmasını Siverek Belediyesi olarak yapmış bulunuyoruz. Bugünde sıcak asfalt çalışması Büyükşehir Belediyemizce yapılıyor. Başta belediye başkanlarımız olmak üzere çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek Belediyesinin yaptığı çalışmalara da değinen Hatipoğlu, 10 kırsal mahallede aynı anda stabilize yol yapımının sürdüğünü belirterek, "Öte yandan mahalle içi beton yol ve kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyoruz. Aynı zamanda Ayvanat mahallesinde kilitli beton parke döşemesi devam ederken muhtelif mahallelerde de beton yol çalışmaları yapılıyor. Verdiğimiz sözün gereğini şuan yapıyoruz. Cadde ve sokaklarımıza en iyi hizmetine getireceğiz demiştik ve getiriyoruz. Tüm çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Halk oylaması çalışmaları sırasında cadde esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz, esnafın yoğun talebi üzerine cadde de kısa sürede çalışma başlatılacağını belirterek caddede çalışma başlatılması talimatını vermişti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195