Title of a News Article

Siverek'te yüzme havuzu temeli atıldı

Siverek'te yüzme havuzu temeli atıldı
banner206
 Siverek Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunun Temelini Attı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe belediyesi tarafından Şanlıurfa - Siverek Karayolu 2’inci kilometresinde bulunan yeşil alanda modern olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı.

Olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine Şanlıurfa milletvekili M. Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe emniyet müdürü Yener Gül, Jandarma Komutanı Hayati Yazıcı, daire emirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, teras, yürüyüş parkurları, piknik alanı, mescit gibi sosyal alanların bulunduğu olimpik yüzme havuzu projesinin 5 ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Yüzme havuzunun temel atma töreninde konuşan ilçe kaymakamı Metin Demirel; “ Sıcak iklimli bir bölgede yaşıyoruz ve yaz aylarında sulama kanallarında baraj göllerinde gençlerimiz boğuluyor, bu tür olimpik yüzme havuzlarının sayısının çoğaltılması gerekiyor, ilçemizde yapılan tesisin hayırlı olmasını diliyorum emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz; “ Bu gün mutlu bir günümüz, temelini atacağımız olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeteryası açık terası, mescitlerimiz mutlu günlerde kullanılabilecek mekânlarımız ve çamlık alan içinde piknik alanı bulunan bu tesisin Sivereğimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, 5 ay gibi kısa bir sürece bu tesisi tamamlamayıp, çok kıymetli Siverek halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; “ Öncelikle Siverek Belediye Başkanlığımızın yapımı için başlatmış olduğu bu yüzme havuzu ve sosyal tesisin Sivereğimize ve Sivereğimizin gençlerine hayırlar getirmesini diliyorum, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.” Dedi.

AB uyum komisyonu başkanı Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar; “ değerli Belediye Başkanlarımız hakikaten güzel düşünmüşler; bu tesisi daha modern ve daha güzel hale getirip gençlerin hizmetine sunmayı düşünmüşler, bu sosyal tesis inanıyorum ki çok güzel bir hizmet en kısa zamanda yükselecek, zaman bizim için çok önemli, gençlerimizi ne kadar kısa sürede bu hizmetlerden faydalandırırsak o kadar önemli” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kurban kesildi ve okunan dualar eşliğinde yüzme havuzunun temeli atıldı.

Temel atma töreninin ardından Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, S.S Siverek sanatkârlar yeni küçük sanayi sitesinde inceleme yaparak ilçe merkezine geçti. Prestijli cadde projesi kapsamında ilçede Adnan menderes bulvarında uygulanan dış cephe giydirme ve uygulama çalışmaları yerinde incelendi. Belediye başkanları beraberindekiler

ile birlikte bulvar esnafını ziyaret ederek yapılan çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195