Title of a News Article

Siverek'teki çalışmaları yerinde gördüler

Siverek'teki çalışmaları yerinde gördüler
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte ilçede yapımı devam tesislerde incelemelerde bulundu. Siverek Diyarbakır karayolu üzerinde yapımı devam eden katı atık bertaraf tesisinin inşaatında inceleme yapan Başkan Nihat Çiftçi ve Resul Yılmaz daha sonra Siverek Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Siverek belediyesi tarafından yapımı devam eden olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesislerin yanı sıra aynı bölgede bulunan Siverek kültür merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede yapılan projelerin zamanında ve projeye uygun olarak hızlı bir şekilde ilerlediğine dikkat çeken Başkan Çiftçi şöyle dedi. “ Hem Siverek ilçe Belediye Başkanlığı yarı olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesisleri tam program çerçevesinde aynı şekilde katı atık aktarma istasyonu, Kültür Merkezimiz çalışmalar tam süresince ilerliyor, yeni sezonda halkımızın hizmetinde olacak Onları geliştirebilecek gerek sosyal ve kültürel faaliyetler yapabilecekleri muhteşem alanlar yapılıyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN SİVEREK VADİSİ MÜJDESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ilçenin selimpınar mevkiinde yapılması planlanan Siverek Vadisi projesinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Çiftçi şimdi Siverekliler Büyükşehir Belediye Başkanımız geldi şu Selimpınar vadi projesi sözü verdi. Ne zaman başlıyor diyecekler, bu ayın 25’inde ihalesi yapılıyor, vermiş olduğumuz sözler kolay işler değil ama vermiş olduğumuz sözü de unutmuş değiliz onu söyleyeyim. İnşallah diğer gelişimizde onu temelini atacağız 1- 2 aylık bir gecikme olduğunun farkındayım ama rahat olsunlar 25’inde ihalesi yapılıyor.” Dedi.

BAŞKAN YILMAZ; HAVUZ VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİ SEZONDA HİZMETTE OLACAK

Yapılan çalışmaları değerlendiren Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz. “Şu anda bulunduğumuz alan Siverek Belediyesi'nin ihalesini gerçekleştirip uygulamaya koyduğu yüzme havuzu inşaatı memnuniyetle belirtmek isterim ki belirlediğiniz sürede devam ediyoruz, istediğimiz şartlar yerine getiriliyor bundan da Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte yapmış olduğumuz incelemelerde tespit ettik. İnşallah Nisan, Mayıs ayı geldiğinde bu tesis tamamen bitmiş olacak halkımızın hizmetine hazır hale gelecektir. Keza yanı başında da Büyükşehir belediyemiz tarafından yapılan kültür merkezimiz inşaatı devam ediliyor yani Burası Kültür Merkezi ile havuzuyla Sosyal Tesisleri ile bir kompleks haline gelecektir. Siverek'ten başta olmak üzere öyle inanıyorum ki bölge insanının da istifade edeceği çok güzel bir tesis edilecektir emeği geçen

herkese teşekkür ederim, Büyükşehir Belediye Başkanımıza Siverek’e yapmış olduğu hizmetler için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İkili daha sonra Siverek Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan ve Siverek belediyesi tarafından yapımı devam eden 160 dönümlük Sodes mesire alanında incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195