Title of a News Article

Sorunlar birbir çözüme kavuşuyor...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların yoğun talebi üzerine Atatürk Mahallesinde başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Canpolat, “Haliliye halkının refahı huzuru için tüm ekip arkadaşlarımızla el birliği halinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Atatürk Mahallesi 2’nci Sokakta yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Canpolat, sokakta bulunan esnafla birebir görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Yürütülen çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Canpolat, vatandaşların talebinin kısa bir süre içinde hayata geçirildiğini belirterek şunları söyledi:
“Büyükşehir Belediye binamızın hemen arkasında Atatürk Mahallemizdeki esnafın işlek olarak kullandığı caddemiz parkeydi, yalnız parke çok fazla deforme olmuştu. Yıkık dökük bir haldeydi. Vatandaşlarımız yağış sonrası üzerlerine suların fışkırdığını rahatsızlık duyduklarını ifade ediyorlardı. Yaptığımız teknik inceleme sonucunda buradaki alt yapıyı düzenledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül de bize destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir hafta gibi kısa bir sürede burada alt yapıyı düzenleyip asfaltını serip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.”

Haliliye Belediyesi olarak hizmetin ilçe genelinde sürdüğünün de altını çizen Başkan Canpolat, “Şiyar edindiğimiz Haliliye halkının refahı huzuru için tüm ekip arkadaşlarımızla el birliği halinde vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan çalışmalarla bölgenin rahat bir nefes alacağını belirten vatandaşlar ise yürütülen çalışmalardan dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Başkan Canpolat, incelemelerin ardından buradan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195