Title of a News Article

Talep, şikayet, öneri! Tümüne kendisi cevap veriyor

Talep, şikayet, öneri! Tümüne kendisi cevap veriyor
banner206

URFASTAR/ÖZEL HABER

Haliliye Belediye Başkanı  Mehmet Canpolat, hergün gelişen ve insan hayatını vazgeçilmezi haline gelen sosyal medyada aktarılan sorunlar, istekler ve talepleri  alarak ekipleri ivedi bir şekilde yönlendirmesi takdir topluyor..

Haliliye Belediyesi Beyaz Masasında yaşanan yoğunluk nedeniyle alternatif yollar arandı. Bu sayede sosyal medya üzerinden vatandaşların sesine kulak verildi. Başladığı günden itibaren ilçede fazlasıyla isminden söz ettiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaptığı çalışmalarla da takdir topladı.

Özel olarak kurulan sosyal medya ekibi, ilçe halkının tüm sorunlarını birbir kayıt altına alıyor. Bu ekip tarafından kayıt altına alınan iletiler, hızlı bir şekilde ilgili birimlere iletilerek çözüme kavuşuyor. 

Twitter üzerinden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı etiketleyerek ilçede yaşanan sorunların giderilmesini isteyen vatandaşlar anında cevap alıyor. Başkan Canpolat'ın bizzat yanıtladığı birçok talebin kendisi yada kısmen danışmanları tarafından cevap verildiği edinilen bilgiler arasında. 

Yeşil alanlarda yapılan peyzaj çalışmalarından dolayı da vatandaşın takdirini toplayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yapılan çalışmaları yerinde görüp  inceliyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195