Title of a News Article

Urfa BŞB’den asfalt atağı

Urfa BŞB’den asfalt atağı
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kötü hava koşullarının sona ermesiyle birlikte kentin dört bir yanında asfalt atağına başladı.
Şanlıurfa kent merkezi başta olmak üzere merkez Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinde asfaltlama işlemine başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bozulmuş, çökmüş hiçbir çirkin görüntü kalmayacak sözü ile hareket ederek gündüz gece 24 saat mesai yaparak hızlı bir şekilde asfaltlama işlemini tamamlamayı planlıyor.
30 bölgede çalışma başlatıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan ve yapımına devam edilen birçok bölgede asfaltlama işlemi tamamlandı. Yaklaşık 30 bölgede planlanan asfaltlama işleminde 3’te ikilik bölüm bitmiş durumda.
Biten bölgeleri sıralarsak; Osmangazi, Şehitlik Meteoroloji caddesi, Kadıoğlu, Paşabağı, Veysel Karani, Yenişehir, İpekyolu, Atatürk Bulvarı, Esentepe, Kamberiye, Sırrın Karşıyaka, Akbayır, Çankaya, Şenevler, Karakoyunlu, Kendirci, Eyüp Kent, Göl Caddesi, Bağlarbaşı, Doğukent, Kamberiye olarak tespit edilen cadde ve bulvarlar olarak asfaltlama planlanması yapılan bölgeler. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi asfaltlama işlemine hızlı bir şekilde başlaması, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Özellikle yoğun olan bölgelerde ciddi anlamda kötüleşen yollara el atan Büyükşehir, kısa bir süre içerisinde asfaltlama işlemini tamamlamayı ve Urfalıların hizmetine sunmayı planlıyor.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 11:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre kaya
emre kaya - 7 yıl Önce

başkan gelsin Karaköprünün gözbebeği elit caddesi dediği 35 m nin asfaltını bi görsün özellikle yağmurda ve yağmurdan sonra

SIRADAKİ HABER

banner195