Title of a News Article

Urfa'da 15 Temmuz anıtı dikildi

Urfa'da 15 Temmuz anıtı dikildi
banner206
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Batıkent Mahallesine 15 Temmuz Milli İrade Anıtı dikildi.

Bir dizi programlara katılmak için Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Cuma namazının ardından Eyyübiye Belediye tarafından yaptırılan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı açılış törenine katıldı. 

ilçe Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesine kazandırılan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı, Türk Bayrağını simgeleyen Ay ve Yıldız şeklinde, yüksekliği ise yaklaşık 5 metre, renkleri ise Ay Yıldız beyazdan, gövdesi maviden oluştu. 

Milli İrade Anıtı'nın açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek Mehmet Ali Cevheri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, partililer ve bazı STK Başkanları katıldı.  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, BŞB Nihat Çiftçi ve Vali Güngör Azim Tuna'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı konuştu 

Hayati Yazıcı, burada yaptığı konuşmasında; 'Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Minnettarız onlara gösterdikleri cesur yüreklilikten dolayı. Bu anıtın da Urfamız ve Ülkemiz adına hayırlı olsun diyorum.' Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195