Title of a News Article

Uzun ömürlü yollar yapılıyor

Uzun ömürlü yollar yapılıyor
banner206
 Büyükşehir Belediyesi ekipleri, artan hava sıcaklarına rağmen kırsal bölgelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ramazan dolayısıyla sahurdan öğlen saatlerine kadar mesai yapan ekipler, sezonu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. 
Asfalt hedefinde 3 milyon metrekareyi geride bırakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yol ve bulvar yapımlarını sürdürürken diğer yandan mevcut yollarda revizyon uygulamasına devam ediyor. 
Özellikle kırsalda kavurucu sıcaklığa rağmen yol ağlarını daha da güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2017 yılı planlamasında yer alan  program çerçevesindeki güzergahlarda 1. kat ve 2. kat sathi kaplama asfalt, sıfırlama ve sıkıştırma, Rotmix yama, figüre, büz boru döşeme, istinat duvarı, elek altı, yol açma ve genişletme, mekanik ve stabilize yol yapım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. 
Ramazan ayı dolayısıyla sahurdan öğlen saatlerine kadar görev yapan ekipler, mevsim  şartlarına göre yine belirlenen güzergahlarda çalışmalarına devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 17:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fırat
Fırat - 7 yıl Önce

Önce şehir merkezi Ahmet Yesevi Mah şehit piyade er cuma uçar sok kilit taşı sökülüp asfalt yapılmasını istiyoruz artı a Yesevi ipekyol Mah askeriyenin içinden bir yol açılması lazım

SIRADAKİ HABER

banner195