Title of a News Article

Viranşehir'de bir proje hayata geçirilecek...

Viranşehir'de bir proje hayata geçirilecek...
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe halkına verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Seçim öncesi ‘60 Ayda 60 Proje’ ile Viranşehir halkına söz veren Belediye Başkanı olan Salih Ekinci, 60 projeden biri olan Millet Bahçesi projesini hayata geçiriyor.

Başkan Ekinci’nin girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) gelen heyet, Viranşehir ilçesinde yapılması planlanan "Millet Bahçesi" için incelemelerde bulundu. 

İlçenin Sulutepe Göleti mevkisinde yaklaşık 300 dönüm üzerinde inşa edilmesi planlanan Millet Bahçesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ'den gelen yetkililer arazide inceleme yaptı. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın eşlik ettiği heyet, yer ve yapılması düşünülen projeyle ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Salih Ekinci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada İlçe halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, ilçeye Millet Bahçesi kazandırılması için çalışmaların başladığını aktardı. 

Seçildiği günden beri Viranşehir Ankara arasında mekik dokuduğunu ifade eden Başkan Ekinci, “Tek sevdamız Viranşehir ve Viranşehirli hemşerilerime hizmet yapmaktır. Daha önce İlçemize yapılacak hizmetlerle alakalı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulmuştum. Yapmış olduğum görüşmeler neticesini vermeye başladı. 

Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine ilçemizde yapılması planlanan dev Millet Bahçesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığından gelen heyetler, Viranşehirimizde proje alanında incelemelerde bulunarak zemin etütü çalışmalarını tamamladılar. Seçim öncesi halkımıza ne söz verdiysek, hepsinin arkasındayız ve Allahın izniyle hepsini bir bir yerine getireceğiz.Millet Bahçesi projesi de seçim vaatlerimizde bulunan bir projeydi. İnşallah en kısa zamanda ilçemize 300 dönüm alan üzerinde dev bir Millet Bahçesi kazandıracağız. İlçe halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195