Title of a News Article

Viranşehir'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor...

Viranşehir'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor...
banner206
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Başkan Ekinci, Hedefinin 2-3 yıl içerisinde tüm Kırsal Mahallelerin sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

Başkan Salih Ekinci, mesaiye ye Kırsal Mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan Kilitli parke taşı ve stabilize yol çalışmalarını denetleyerek başladı.
Ekinci, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Büyük Görümlü (Demmo) Kırsal Mahallesinde devam eden Kilitli Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında yetkili birim müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi alan Başkan Ekinci, Kış aylarına girmeden çalışmaların bitirilmesi talimatını verdi.
Çalışan işçilerle sohbet eden ve beraber taş döşeyen Başkan Ekinci, Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi.

Yerel seçimler öncesi vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Ekinci, Hedeflerinin 2-3 yıl içerisinde tüm Kırsal Mahallelerin sorunlarını çözmek olduğunun altını çizdi.

Büyük Görümlü (Demmo) Kırsal Mahallesi Muhtarı Zeki İliş ise, Başkan Ekinci’nin seçim öncesi verdiği sözü yerine getirerek, Mahallede kilitli parke taşı çalışması başlattığını söyledi.

Muhtar İliş, Belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Ekinci ve beraberindekiler, Büyük Görümlü Mahallesinde yaptıkları incelemelerin ardından Hisar Kırsal Mahallesinde biten stabilize yol çalışmalarını kontrol etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195