Title of a News Article

Yetkililer bir an önce müdahale etmeli!

Yetkililer bir an önce müdahale etmeli!
banner206

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi kırsalında bir okulun yakınında bulunan elektrik panosunda tehklike saçıyor.

WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntülerde gerçektende tehlike arz eden görüntüler olduğu gözle görülüyor. Hilvan ilçesi Gölcük kırsalındaki ilk ve orta okulunun hemen yanında bulunan elektrik panosunun hali öğrencileri ve velileri tedirgin ediyor. 

Özellikle yağışlı günlerde olası patlamalara mahal verecek olan elektrik panosunun bir an önce onarılması veya değişmesi gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okula tahsis edilen elektrik panosunda her an herşey olabilir. Yetkililerin olası faciaların önüne geçmesi adına acilen müdahalede bulunması gerekiyor.

Bu durumdan şikayetçi olan öğrenci velisi Yakup Aktaş WhatsApp'tan bizlere ilettiği görüntülerle birlikte şu sözleri ifade etti;

"Bu görüntüyü Hilvan ilçesine bağlı Gölcük köyünde çektim. Çocuğumu okula bırakırken, okulun kapı girişindeki yüksek gerilim elektrik panosunun kapağının açık olduğunu gördüm. Özellikle yağmurlu havalarda su ile temas olursa çok ciddi sonuçlara sebep olabilir.  Bu durum hem çocuğum için hem de okula giden ve köydeki tüm çocuklar için ölüm tehlikesine sebep olabilir. Sizin aracılığınızla bu durumu yetkilillere iletmek istedim. Bu tehlikeli durumu haber yapmanızı rica ediyorum."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195