Title of a News Article

Yıllar sonra OSB pisliğinden kurtulacak olan mahalle!...

Yıllar sonra OSB pisliğinden kurtulacak olan mahalle!...
banner206
Eyyübiye Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte kırsal mahallelerde başlatmış olduğu çalışmalara aralıksız devam ederken, Güzelkuyu Mahallesi’nde ise hummalı bir çalışma başlatıldı.


Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın bir mahalle olan Güzelkuyu Mahallesi’ne akan kanalizasyon ve kirli su atıkları temizlenmeye başlıyor. Dev alt yapı borularının  götürüldüğü mahallede çalışmalara başlayacak olan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri kısa zamanda vatandaşları bu sorundan kurtaracak. Mahalle çocuklarıyla da karşılaşan Başkan Ekinci onlarla ilgilenmeyi ihmal etmedi

Güzelkuyu mahallesinde yapılacak olan alt yapı çalışmaları öncesi Meclis Üyesi İlhami Günbeği ile bölgede incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, açıklama yaparak; “Şehir merkezinde olduğu gibi kırsalda da hizmetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Ve bugün de sizlerin de gördüğü gibi yapmış olduğumuz ziyarette yıllardır kangren haline gelmiş olan OSB’nin atık sularıyla ilgili sıkıntı gideriliyor. Bugün de borular geldi, yarın iş makinelerimiz de burada olacak ve bu atık suyun çevre sağlığı için tehdit oluşturan atık suyun bertarafı konusundaki bu sıkıntı giderilmiş olacak. Bundan dolayı OSB yönetimine teşekkür ediyoruz, her ne kadar bu iş geciktiyse de  en azından girişimlerimiz sonucunda bu konunun aciliyetini bildirdiğimiz için hızlı bir şekilde girdik. Belediyemizin iş makineleri girecek buraya ve onun sonucunda da bu sıkıntı bitecek. Güzelkuyu Mahallesi taziye evinin bakım onarımını yaptık, 16 km. beton asfalt yolumuzu Büyükşehir belediyemiz yaparak halkımızın hizmetine sundu. Herkesin de takdir edeceği gibi AK Belediyeler hizmeti en ücra köşeye kadar götürmeye çalışıyorlar, böyle bir anlayış içerisindeyiz. Bunun için de zaman tanımıyoruz. İşleri belirli takvimlere sığdırmıyoruz. İnsanlarımıza neyi vaat etmişsek, yerine getirme konusundaki irademiz aynı şekilde devam ediyor. Meclis üyelerimizle buradaki halkımızla ve muhtarlarımızla beraber onların sorunlarını en iyi şekilde hem tanımlıyoruz, hem de sorunların giderilmesi konusunda da gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Yarrabimize hamdolsun verdiğimiz sözler bir bir yerine geliyor.  Buda bizim için hakikaten bir dua yerine geçer diye düşünüyorum.” Dedi.

Güzelkuyu Mahalle Muhtarı Kavas Demirbaş ise mahalleye yapılan bu hizmetlerden dolayı Başkan Ekinci’ye teşekkürlerini ileterek; “ Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun, çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bizim mahalle ile ilgili de güzel çalışmalar yapıyorlar.” İfadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195