Title of a News Article

Engelliler Bisiklet Şenliği’nde Pedal Çevirdi

Thy’nin “widen Your Heart” Projesi Kapsamında Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme Ve Engelliler Merkezi (akdem) İle İşbirliği İçinde Gerçekleştirdiği Bisiklet Şenliği’nde Engelli Çocuklar Pedal Çevirdi.

Engelliler Bisiklet Şenliği’nde Pedal Çevirdi
banner206
THY’nin “Widen Your Heart” projesi kapsamında Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) ile işbirliği içinde gerçekleştirdiği Bisiklet Şenliği’nde engelli çocuklar pedal çevirdi.
Göçmen çocukların da katıldığı Heybeliada’daki Bisiklet Şenliği’ne amatör bisikletçiler de ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ndeki (AKDEM) öğretmenleriyle birlikte yola çıkan fiziksel engelli, otizmli ve mülteci çocuklar, Kabataş’ta kendilerini bekleyen motorla Adalar’ın yolunu tuttu. Yol boyunca eşsiz İstanbul manzarasında yaşıtlarıyla oyun oynayan çocuklar, Heybeliada’da kendilerini bekleyen bisikletlere binerek pedal çevirdi. Arkadaşları ve öğretmenleriyle doyasıya bisiklet süren çocuklar, unutulmaz bir gün yaşamanın keyfini çıkardı.
ENGELLİ ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYE BİSİKLET
Adadaki Bisiklet Şenliği’nin ardından sürpriz Adalar turuyla mutluluğu ikiye katlanan engelli ve göçmen çocuklar, kısa bir Boğaz Turu yapmayı da ihmal etmedi. Boğazı ilk defa gören mülteci çocukların şaşkınlığı ise görülmeye değerdi.
Boğaz Turu sonrasında Kabataş’tan kendilerini almaya gelen araçlarla AKDEM’e gelen çocuklar, gün sonunda hediye edilen bisikletlerle mutlu bir şekilde evlerine döndü.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195