Title of a News Article

Urfa'da topluma taşıma ücretsiz olacak

.

Urfa'da topluma taşıma ücretsiz olacak
banner206

Ak Parti il başkanlığında düzenlenen toplantı da konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Cuma günü toplu taşıma araçları Şanlıurfalılarımızın hizmetindedir. Ücretsiz olarak hizmet verilecek Cuma günü. O gün Şanlıurfa halkımız faydalanabilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki kurmayaları Cuma günü Şanlıurfa’ya gelip bir dizi temaslarda bulunacak ve birkaç tesis açılışı yapacak. Dün Ak Parti il başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelişi ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginden dolayı Cuma günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

 

BEYAZGÜL: ÜLKEMİZ ADINA YÜKSELİŞ DEVRİ BAŞLAMIŞTIR

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ülkenin yükseliş devrinin başladığını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan inşallah Cuma Günü inşallah Şanlıurfa’mıza teşrif edeceklerdir. Bunun için bir hazırlık çalışması içerisindeydik. Yapılacak açılışlara ve mitinge tüm halkımız davetlidir. Buradan sesleniyorum, kırsal kesimde, mahallelerimizde, köylerimizde, ilçelerimize, muhtarlarımıza, kanaat önderlerimize, halkımıza sesleniyorum. Nasıl ki 15 Temmuz gecesinde bir şahlanış yaptık, 250 bin kişiyi bu meydanlara yığdık. 27 gün demokrasi nöbetlerinde Rabia Meydanı’nda dimdik durduk. Yapılacak açılışlar bunun bir taçlandırması olacaktır. Bütün halkımızın Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışlara herkesi davet ediyorum. Bu birliktelik hepimizi mutlu edecektir. Cumhurbaşkanımız Cuma namazında Şanlıurfa’da olacaklardır. Akşamüstü birtakım açılışlar ve istişarelerden sonra şehirden ayrılacaklardır. Sayın Bakanımız Faruk Çelik ile milletvekillerimiz Şanlıurfa’da olacaklardır. İnşallah memleketimiz için hayırlı ve uğurlu eder. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu süreci milletimizin birlikteliği, saflarımızı sıklaştırmamız olması, omuz omuza püskürtülmüştür. 15 Temmuz darbe girişimini halkımızın özverisiyle, gayretiyle geriye püskürttük. Ülkemiz adına yükseliş devri başlamıştır. Huzur devri ve kalkınma dönemi başlamıştır. Biz kendi hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Cuma günü halkımızla birlikte bir araya geleceğiz” diye konuştu.

 

 ÇİFTÇİ: CUMA GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ŞANLIURFALILARIMIZIN HİZMETİNDEDİR

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cuma günü Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelişi sebebiyle toplu taşımanın ücretsiz olduğunu ifade ederek, “Cuma günü Allah’ın izniyle Şanlıurfa halkı Reisi Cumhurunu ağırlayacaktır. Bizlerde belediye başkanlarımızla, il teşkilatımızla ve ilçe başkanlarımızla birlikte ev sahipliğimizi en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Toplantımızda alacağımız gerekli tedbirler konuşuldu. Aramızda görev dağılımı yapıldı. 2 gün içerisinde bütün hazırlıkları yerine getireceğiz. Cuma günü toplu taşıma araçları Şanlıurfalılarımızın hizmetindedir. Ücretsiz olarak hizmet verilecek Cuma günü. O gün Şanlıurfa halkımız faydalanabilir. Diğer tedbirler noktasında iş bölümü yapılmıştır. Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya ilgisi tüm kamuoyu tarafından biliniyor. Bu ilgi ve muhabbeti avantaja dönüştürebilmemiz için hepimizin meydanda büyük bir cesaretle, güzellikle reisi cumhurumuzu bağrımıza basmamız gerekiyor. Şanlıurfa bunu her zaman yaptı. Her miting de yaptı. 2015 ve 2016’da yatırımları yapılan yerlerin toplu açılışı gerçekleştirecektir. 2017’ye yönelik sayın cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’mıza müjdesi olacaktır. Yerel yönetimler adına Cuma günü tüm halkımızı açılış ve programlara davet ediyoruz.”


Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142