Gündem

Urfa'da cesedi bulunmuştu! Nişanlısı gözaltına alındı

Şanlıurfa’da esrarengiz bir şekilde kaybolan ve cesedi Ceylanpınar’da bulunan Mülkiye Kazan’ın nişanlısı Mustafa Asan gözaltına alındı.

23 yaşındaki genç kız Mülkiye Kazan düğününe günler kala 16 Kasım Salı gününde Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Kazan’ın ailesi, kızlarını bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Daha sonra Ceylanpınar ilçesinin kırsalında hayvan otlatan çobanlar tarafından boş arazide hareketsiz yatan bir kadın cesedinin bulundu. Cesedin, 35 gündür kaybolan Mülkiye Kazan'a ait olduğu belirlendi. Cenazenin üzerinde bulunan ayakkabıyı talihsiz kadının ablası teşhis etti

OKLAR NİŞANLISINA ÇEVRİLDİ

Genç kızın ailesi, Mülkiye'nin nişanlısı Mustafa Asan tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia ederek yardım istedi. Kazan’ın kaybı sonrasında şüphe oklarının tamamen çevrildiği nişanlısı Mustafa Asan hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Asan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak hakkındaki iddiaları cevaplandırmak adına İstanbul'a giderken yolda yapılan çevirmede polis tarafından gözaltına alındı. Asan ifadesinin alınması için Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla önce Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'ne oradan da Kızıltepe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Asan’ın ifade işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.