Gündem

Yıldırım için çıkarma yapacaklar...

Şanlıurfalılar Yıldırım için İstanbul'a çıkarma yapmaya hazırlanıyorlar. 

YSK tarafından verilen karar sonrası 23 Haziran 2019 'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimi için Ak Parti cephesi tam gücü le sahaya  inmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 100 bin  Şanlıurfalı seçmen İstanbul'da bu seçimde Oy kullanacak. İstanbul'da ki Şanlıurfalılar için bugün ilk ciddi planlama çalışmasına başlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Başkan yardımcısı (SKM Başkanı) Bekin Kan ve Seçim İşleri Başkanı Hasan Balay, il Gençlik Kolları Başkanı M.Salih Saraç ile birlikte bu sabah İstanbul'a geçiler. Ak Parti Seçim İşleri başkanı Ali İhsan YAvuz ile bir araya gelen Şanlıurfa heyeti, Urfalı seçmene ulaşmak için bir planlama yapacak. 

Şanlıurfalı İş adamları, Dernek Başkanları başta olmak üzere tüm Şanlıurfalılara ulaşmayı hedefleyen  BŞB Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ramazan Bayramı sonrası çok geniş katılımlı bir çıkarma yaparak seçime kadar İstanbul'da kalmaları bekleniliyor. 

Başkanlar Beyazgül ve Yıldız, Ak Partili Bayrampaşa Belediye Başkanı  Atilla Aydıner ve Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Şanlıurfalı Ersin Saçlı'yı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.