Spor

Göztepe-Urfaspor maçında ibre kimden yana

 TFF 1'inci Lig'de cumartesi günü Şanlıurfaspor ile Atatürk Stadı'nda karşılaşacak Göztepe, rakibine şu ana kadar hiç yenilmedi.

Şanlıurfaspor ile TFF 1'inci Lig ve 2'nci Lig'de 6 defa karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar 3'er galibiyet ve beraberlik elde etti. İlk olarak sarı yeşillilerle 2009-2010 sezonunda 2'nci Lig Yükelme Grubu'nda karşılaşan Göztepe İzmir'deki maçı 1-0 kazanıp, deplasmandan ise 1-1'lik eşitlikle döndü. Şanlıurfaspor ile bu kez 2012-2013'te TFF 1'inci Lig'de yolları kesişen Göztepe her iki müsabakayı da kayıpsız geçmeyi bildi.

Sezonun ilk yarısında dış sahada Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe, Atatürk Stadı'nda da maçı 4-0 kazandı. Yine geçen sezon karşı karşıya gelen iki ekibin maçlarında kazanan çıkmadı. Göztepe, içeride ve dışarıda Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibin ağlarına 10 gol bırakan Göztepe, kalesinde sadece 3 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk, Bayıkesirspor yenilgisinin ardından Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanacaklarını dile getirerek, taraftardan destek istedi.