Title of a News Article

Urfa'ya Paşa geldi...

Urfa'ya Paşa geldi...
banner206
Jandarma Genel komutanı Orgeneral Arif Çetin Şanlıurfa'ya geldi. Helikopter ile Şanlıurfa'ya gelen Çetin Paşayı Vali Abdullah Erin, ve askeri yetkililer karşıladı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ilk olarak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı ziyaret etti. Orgeneral Çetin ve Vali Erin’i, Şanlıurfa Adliyesi’ne gelişinde Başsavcı Öztoprak karşıladı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Salih Karataş, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zeki Koç, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başsavcı Öztoprak, Orgeneral Çetin’e ve heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

Jandarma genel komutanı Orgeneral Arif Çetin daha sonra Şanlıurfa Valiliğine geçerek Vali Abdullah Erin ile görüştükten sonra İl Jandarma komutanlığına geçti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195