Title of a News Article

EĞİTİM ALANINDA BİR İLK

özel haber

EĞİTİM ALANINDA BİR İLK
banner206

Şanlıurfa'da   eğitim camiasında önemli bir ilk gerçekleşti. Şanlıurfa Özel Endülüs Kolejinde yapılan il genelinde yapılan 4.sınıflar arası ‘’Kitap Okuma Yarışması’’ muhteşem bir şekilde tamamlandı. 

Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştımak ve eğitim kalitesini yükseltmek için sosyal projelere imza atan Özel Endülüs Koleji bugün binlerce öğrencinin katılımıyla  ' Endülüs okuyor, okutuyor, ödüllendiriyor' yarışması sona eriyor, Yarışmayla ilgili konuşan Özel Endülüs Koleji okul müdürü Mehmet Akif Öcal şöyle dedi 'Endülüs Koleji olarak ortak değerlerimize her zaman sahip çıkmayı düstur edinmişiz. Bu yola girdiğimiz ilk gün her yönüyle farklılık yaratmak istedik.Bunun göstergesi olarak da her yeni yılımızı nasıl daha iyi hizmet verebiliriz felsefesiyle şekillendirdik.Bu yeniliklerimizin, hassasiyetlerimizin bir göstergesi olarak da ‘’Endülüs Okuyor, Okutuyor,Ödüllendiriyor’’ etkinliğiyle büyük bir katılımın gerçekleştiği dördüncü sınıflar arası bir yarışma gerçekleştirdik.Öğrencilerimizin ve öğrencilerimizi teşvik eden öğretmenlerimizin başarısını ise tam, yarım ve çeyrek altın bir de tabletle taçlandırdık.Son olarak şunu belirtmek isterim. Endülüs koleji olarak ‘’Daima İleriye’’ felsefesiyle güzide şehrimize ve canım ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz
‘’Endülüs Okuyor, Okutuyor,Ödüllendiriyor’’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul yönetimi tarafından çeşitli ödüller verildi. Öğrenciler sınıflarda kitap okurken, velilerde dışarıda büyük bir heyecan yaşadılar. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195