Title of a News Article

Erken kayıt avantajlarını kaçırmayın

Erken kayıt avantajlarını kaçırmayın
banner206
0 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Şanlıurfa’ya taşıyan TED Koleji, yeni öğrencileri için erken kayıt avantajları sunuyor. Bu kapsamda, 4 Mart 2018'de 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10’uncu sınıflara yönelik yapılacak TED Şanlıurfa Koleji’ne Giriş ve Bursluluk Sınavı kayıtları devam ediyor.

Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme gayesiyle eğitim meşalesinin en köklü temsilcisi olan TED Şanlıurfa Koleji’ne 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi kayıtları için önemli avantajlar sunuluyor.

TED Şanlıurfa Koleji'nde okuyan kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor. Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Şanlıurfa Koleji’nden okuyan çocuklara öğrenim ücreti üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor.

ERKEN KAYIT AVANTAJLARI

Mart ayında yapılacak erken kayıtta yüzde 5, Nisan’da yüzde 4, Mayıs’ta yüzde 3 indirim gerçekleştirilecek. Peşin ödemede ise yüzde 10 indirim ayrıcalığı sunuluyor. Sınava girmek isteyen öğrenciler TED Şanlıurfa Koleji’nin //www.tedsanliurfa.k12.tr/ adresinden başvuru yapabilecekler.

BU YIL İLK KEZ LİSE KAYITLARI ALINACAK

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, her öğrencinin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal açılardan bir bütün olarak gelişmesini amaçlayan TED Okullarının tarih bilincine sahip, ulusal ve evrensel insan kimliği taşıyan bireylerin yetişmesini sağladığını vurguladı.

Şamat, ulusal programı öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre çeşitlendiren TED Okulları'nda, öğrencilerin çağın gerektirdiği becerileri kazandırmaya yönelik alternatif programlar ile eğitimin zenginleştirildiğini ifade etti. Şamat, TED Şanlıurfa Koleji olarak, bu yıl ilk kez lise öğrencilerinin de kayıtlarının alınmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195