Title of a News Article

O hastane hasta çocukları unutmadı..

500 Yataklı Mehmet Akif Inan Egitim ve Araştırma hastanesi Pazartesi günü kurtlanacak olan 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde hastanede tedavi gören müşahede altında ki çocukları unutmadı.

O hastane hasta çocukları unutmadı..
banner206
 Hastanenin Başhekim V. Dr. İdris Dağ, Başhekim yardımcısı Ahmet Güneş, İdari mali işler müdürü Nezif Pakır ve Sağlık bakım hizmetleri müdür yardımcısı Sibel Ceylan Gür tarafından oluşan hastane yönetimi örnek bir davranışa imza atip çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi altında bulunan cocuk hastaları hasta yataklarında ziyaret ederek onlara hem moral vererek hemde sürpriz yaparak çeşitli hediyeler verdiler.

Karşılarında doktor amcalarını ve ablalarını gören çocuklar 23 Nisan öncesi kendilerine yapılan ziyaret ve verilen hediyelerden dolayı mutlu oldular.

Hastanenin Başhekim V. Dr. İdris Dağ, yaptığı açıklamada 23 Nisan Çocukların günü, çocukların bayramı bu nedenle hastane yönetimi olarak bir karar alarak çocuklarımızı ziyaret ettik. Burada müşahede altında tutulan çocukların bazıları ne yazık ki 23 Nisan Çocuk Bayramında alanlardaki yerlerini alamayacaklar bayramı yerinde kutlayamayacaklar bizde bunun için arkadaşlarımızla beraber bir nebze olsun unutulmadıklarını bilmeleri için bugün çocuklarımızı ziyaret ettik çeşitli hediyeler verdik.

Bugünkü ziyaretimizden hem aileler hemde geleceğimizin teminatı çocuklarımız mutlu oldular. Bu nedenle 500 yataklı Mehmet Akif İnan Araştırma hastanesi olarak basta burada bulunan tedavi gören çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz “dedi.

Aileler ve hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bir nebzede olsa çocuklarımız tebessüm ettiler, bu örnek çalışmayı yapan hastane yönetimine teşekkür ettiler.



Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
500 yataklı güvenlik
500 yataklı güvenlik - 6 yıl Önce

hocamız iyidir iyi.Allah razı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195