Title of a News Article

Vatandaşın akını var!...

özel haber

Vatandaşın akını var!...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili GTHB ve eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in Meclisteki odası ve özel ofisi akına uğruyor. 

Başkent Ankaraya çeşitli sebeplerle giden Başta Şanlıurfalılar, Bursa ve Karadenizliler Faruk Çelik'in TBMM'de ki odasında görüşmelerini yapıyorlar. Vatandaş odaklı siyaseti benimseyen ve pratik çözümlülüğü ile bilinen ve halen bir Bakan kadar etkili olan Faruk Çelik, herkesimin imdadına ulaşıyor. 

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi çok sayıda Milletvekili aday adayı listelerde yer bulmak için, Çelik ile yakın temasa geçmek ve desteğini almak isterken, diğer taraftan ise vatandaşlar ise çeşitli sorunlarının giderilmesi için görüşmeler yapıyorlar. Vatandaşların Ankara'da ki sorunlarını bir telefon görüşmeleri ile çözen Çelik'e Urfalılar şükranlarını dile getiriyorlar.

Gece yarısına kadar devam eden Vatandaş görüşmelerini sürdüren Bakanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve yatırımlarla Vatandaşın takdirini-gönlünü kazanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili GTHB eski Bakanı Faruk Çelik'in yeniden Şanlıurfa Milletvekili olarak listeye girip girmeyeceği ise merak ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 10:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZ URFALI
ÖZ URFALI - 6 yıl Önce

WALLAHİ URFA URFA OLALI NE BÖYLE TEMİZ BİR VEKİL GÖRDÜ NEDE BÖYLE TEMİZ BİR BAKAN GÖRDÜ SAYIN FARÜK ÇELİK ELİ ÖPÜLECEK BİR VEKİLDİR RABBİM MAKAMINI YÜÇELTSİN.

SIRADAKİ HABER

banner195