Title of a News Article

Urfalı Rektör, Urfalı öğrencilerin peşinde

.

Urfalı Rektör, Urfalı öğrencilerin peşinde
banner206

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Hemşerimiz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitelerinin tanıtımını Şanlıurfa’da yapmaya başladı.

Rektörlüğünü Şanlıurfalı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın yaptığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 14-26 Temmuz'da "Tanıtım Günleri" gerçekleştiriyor. Bu kapsamda üniversitenin tanıtım TIR’ı Şanlıurfa’ya geldi. Balıklıgöl Platosu’na yerleşen TIR, Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin akademik programları, eğitim olanakları ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendiriyor. Üniversite tercihi yapacak öğrencileri bilgilendiren uzmanlar, 12 fakültesi ve yaklaşık 20 bin öğrencisi bulunan üniversitenin potansiyelini artırmak gayreti içerisindeler.

Şanlıurfalı öğrencilere seslenen uzmanlar, “Öğrenci arkadaşlarımızı bekliyoruz. Hem bizim çayımızı, kahvemizi içerler hem de üniversite hakkında bilgi vermiş oluruz. Rektörümüzün vermiş olduğu Nevşehir'i anımsatacak ufak tefek hediyelerimiz var. Onları da arkadaşlarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

 

Rektör Bağlı: Urfalı öğrencileri üniversitemizde görmek istiyoruz

Rektör Bağlı ise, Şanlıurfa’nın Türkiye’de en fazla öğrenciye sahip illerden birisini olduğunu belirterek, “Bu kapsamda Şanlıurfa’da da tanıtım günleri yapıyoruz. Üniversite tercihi yapmak isteyen öğrencilerimize üniversitemizi tanıtıyoruz. Urfalı öğrencileri, üniversitemizde görmek bizleri mutlu edecektir” dedi.

Bu arada etkinliğin Ankara, Konya, Mersin, Adana, Gaziantep’te de yapıldığı önümüzdeki günlerde de Kahramanmaraş, Malatya ve Sivas'a düzenleneceği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195