Title of a News Article

Büyükhatipoğlu, çağrıda bulundu

.

Büyükhatipoğlu, çağrıda bulundu
banner206

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfalıların Tarım Bakanlığının sunduğu hibe ve desteklemelerden faydalanması gerektiğini söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Tarımsal Üretimde Basınçlı Sulama Sistemlerinin Önemi ve Kullanımının Yaygınlaştırılması ile Tasarruflu Sulama’’ çalıştayı devam ediyor. GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda; Tarım Bakanlığının çiftçi ve hayvan yetiştiricilerine yönelik sunduğu hibe ve desteklemeler hakkında sivil toplum kuruluşlarına bilgiler verildi. Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Nesih Türkdili tarafından yapılan sunumda, Şanlıurfa’da bir günde hibe ve destekleme için 87 kişinin başvuru yaptığı belirtildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu da,

“Bu hibeleri, bu destekleri kullanmanız için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz. Ayrıca ben bir hemşeriniz olarak Ankara’dayım, bu konuda Bakanlığımıza, Genel Müdürlüğümüze ne düşüyorsa hazırız. Bu hibe ve desteklemelerin kullanılması şehrimiz için çok önemli, herkesin bu hibe ve desteklemelerden faydalanmalarını istiyoruz” dedi.

Bu arada Türkiye’de Tarım Bakanlığı anlamında en çok projeleri kabul görülen ilin de Şanlıurfa olduğu öğrenildi.  

Bu arada toplantıya Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve sivil toplum kurulu temsilcileri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195