Title of a News Article

Ruhsuz adamlar!

 Ruhsuz adamlar!
banner206

Şanlıurfaspor’un sezon başında büyük umutlarla aldığı golcü futbolcu Abdulkadir Özgen ile orta saha oyuncusu Rodrigo Tello, kötü performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

PTT 1. Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfaspor, bazı futbolcularının kötü performansından dolayı lider Osmanlıspor’un 6 puan gerisinde 23 puanla 5. Sırada yer alıyor.  Takıma faydalı olamayan futbolcuların başında Rodrigo Tello ve Abdulkadir Özgen bulunuyor.

Zirve inadını sürdüren Şanlıurfaspor’da, transfer döneminde Elazığspor’dan alınan Rodrigo Tello ile Abdulkadir Özgen’in takıma verimli olamaması camiada büyük üzüntüyle karşılandı. Sezon başında yıldız olarak alınan Beşiktaş’ın eski oyuncularından 35 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusu, 14 hafta boyunca beklenen performansı gösteremedi. Sarı-Yeşillilerin, büyük umutlarla aldığı Tello, oynadığı maçlarda kötü performansı ile tepki toplarken bundan dolayı bazı karşılaşmalarda Teknik Direktör Cihat Arslan tarafından yedek kulübesine çekildi. Sarı-Yeşillilerin, Tello’nun kötü performansını sürdürmesi halinde bu futbolcuyla devre arasında yollarını ayıracağı belirtiliyor.

 

Abdulkadir gol orucunu bozamıyor

Şanlıurfaspor’un sezon başında Sivasspor’dan renklerine bağladığı Abdulkadir Özgen de, gol atamamasından dolayı büyük eleştiri alıyor. Bu sezon 14 maçta forma giyen 28 yaşındaki golcü futbolcu, biri penaltıdan olmak üzere iki defa rakip fileleri havalandırdı. Son 5 maçtır da gol orucunu bozamayan Abdukadir Özgen, birçok maçta da çok net gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak takımının puan kaybetmesinde büyük rol oynadı. Giresunspor karşılaşmasında da kötü futbolunu sürdüren Abdulkadir, Teknik Direktör Cihat Arslan tarafından 61. Dakikada oyundan alındı. Abdulkadir, oyundan çıkarken taraftarlar tarafından yuhalandı.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195