Title of a News Article

Tatlıses'ten başsağlığı mesajı...

.

Tatlıses'ten  başsağlığı mesajı...
banner206

Halk müziği sanatçısı Arif Sağ'ın eşi Yıldız Sağ, kanser tedavisi gördüğü hastanede bu sabah vefat etti. Bu acı kayıp, sanat camiasını da üzdü.

Halk müziği sanatçısı Arif Sağ'ın eşi Yıldız Sağ, bir süredir İçerenköy'deki Bayındır Hastanesi'nde kanser tedavisi görüyordu. Yıldız Sağ, bu sabah saat 10.00 sıralarında yapılan tüm müdahalele karşın kurtarılamadı. Arif Sağ'ın acı kaybı sanat ve siyaset dünyasında da üzüntü yarattı.

 

yine buluşacaktık ama kısmet olmadı

Acı haberi alan Türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Tatlıses, sosyal medyasından Arif Sağ ve eşi Yıldız Sağ'ın birlikte çekilmiş eski bir fotoğrafını "ARİF SAĞ Hoca'nın evinde kendi eliyle yaptığı döneri meşhurdur... Damla Hanım'la beni birgün evine davet etti, gittik... Mekanı Cennet olsun Yıldız Ablam'ın, ALLAH ondan razı olsun, dönerin yanında çeşit çeşit yemeklerde hazırlamıştı, bir ara yine buluşacaktık ama kısmet olmadı. Yine söylüyorum; kavuşmakta kavuşmamakta, herşey ALLAH'tan... Arif Hoca'nın ve ailesinin başı sağolsun, ALLAH'ım sabır versin. İnşALLAH.." notu ile paylaştı, takipçilerini duygulandırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195