Title of a News Article

Belsan'dan dünki olayla ilgili açıklama geldi

Belsan'dan dünki olayla ilgili açıklama geldi
banner206
Şanlıurfa'da, dün akşam saatlerinde Karaköprü istikametine gitmekte olan 74 nolu toplu taşıma aracında yaşanan şoförün rahatsızlanma hadisesi nedeniyle bugün Belsan A.Ş'den açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada 

BASINA VE KAMUOYUNA
Dün akşam saatlerinde 74 Nolu Toplu Taşıma aracında fenalaşan bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan kaptanımız yolda bir kaza geçirdiği ve bundan dolayı şeflerine hesap verdiği ve işten çıkarılacağı şeklinde haber ve paylaşımlar yapılmıştır. 
Bu konu ile ilgili olarak yapılan haber ve paylaşımlar asılsızdır. Kaptanımıza herhangi bir ceza veyahut yaptırım uygulanmamıştır.
BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama;
“Dün akşam 74 nolu Toplu Taşıma hattında görevli kaptanımız otobüste fenalaşan yolcuyu insani anlamda en yakın hastaneye ulaştırmıştır. Olayın bilgisi anında alınmıştır. Bu tür vakalarla sık sık karşılaşıldığından kurumumuz personellerin hepsine İş Sağlığı Güvenliği ve İlk Yardım Eğitimleri verilmiştir. Kaptanımızı bu duyarlı davranışından dolayı bizzat arayarak takdir ve teşekkür ettim. Arkadaşımız işinin başında ve bu olaydan dolayı maaşından bir kesinti yapılmamıştır. Bugüne kadar bu konuda personelimize kesilmiş bir ceza olmamıştır”
Kamuoyuna Saygılarımızla…" denildi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195