Title of a News Article

Gece atandı sabah durduruldu...

Gece atandı sabah durduruldu...
banner206
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü için milletvekilleri ve siyasilerin  bir araya gelerek bir isim üzerine anlaşamamaları üzerine Sağlık Bakanı Dr Ahmet Demircan tarafından ismi gündemde olmayan Metin Demir şanlıurfa sağlık İl Müdürü olarak atanmıştı bu atama Şanlıurfa'da deprem etkisi yarattı. ataman'ın ardından dün gece  sıcak gelişmeler yaşandı
 İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Burdur Sağlık İl Müdürü Dr Mehmet Metin Demir in ataması durduruldu şanlıurfa sağlık İl Müdürü olarak atanan Demir'in atama kararnamesinin yayınlanmasının ardından Şanlıurfa'da özellikle siyasiler ve sağlık çevresinden gelen yoğun tepkiler üzerine şanlıurfa milletvekillerinin tekrar bir araya gelerek sağlık bakanı ile görüştükleri ve atamanın durdurmasını talep ettikleri öğrenildi .

Uzun bir süredir atanması söz konusu olan şanlıurfalı bazı doktorların sağlık il müdürü olarak bu göreve başlaması beklenirken Burdur Sağlık İl Müdürü olan Antalya doğumlu aslen Mardinli Dr Mehmet Metin Demir'in atanması üzerine şanlıurfa kamuoyunda ciddi tepkilere yol açmıştı bu atamanın ardından başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref fakıbaba ve bazı milletvekillerinin sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile görüşmeler sonucunda ataman'ın durdurulduğu Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde görüldü .
durdurma kararının ardından Şanlıurfa Sağlık İl Müdürü olarak düşünülen isimleri tekrar gündeme gelebileceği ifade ediliyor.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü için bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Fatih Aksoy şanlıurfa Devlet hastanesi Başhekimi Dr Faruk günak ve şanlıurfa Eski Doğum evi Başhekimi Dr. Eyüp Şeyhanlı ismi gündeme gelmişti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merhaba
Merhaba - 6 yıl Önce

Ulan ne memleketmiş be.
İlle de bir kurum müdürünün o memleketi olması şart mı?
Bakın bakalım diğer illerde böyle birşey var mı
Boş işlerle uğraşıyorsunuz. Adamların yaptığı hizmete bakın.
Ama olmaz. Neden olmaz?Benim adam olsun elimin altında olsun. Memleket ne halt ederse etsin. Kimin umurunda

Gerçek urfali
Gerçek urfali - 6 yıl Önce

Yazıkki bu memleketin başında herzaman çıkarcılar olur.acaba neden;

Halil
Halil - 6 yıl Önce

Urfa’da siyasetin milletvekilinin müdahale etmediği torpil yapmadığı iş kalmadı başka yerlerde bu yok illa Urfalı mı olmalıymış? Memleket bu zihniyetler yüzünden gelişmedi gelişmeyecekte.

Urfa
Urfa - 6 yıl Önce

Faruk günak gibi çalışkan birini il sağlık müdürü olarak görmek urfaya yarar saglar.kaç yildir urfada sağlık sektöründe basarili ve ılımlı bir şekilde calisiyor.hastanede herkes tarafından seviliyor.hakkimiza hayırlısı artik.

Urfa
Urfa - 6 yıl Önce

Faruk günak gibi çalışkan birini il sağlık müdürü olarak görmek urfaya yarar saglar.kaç yildir urfada sağlık sektöründe basarili ve ılımlı bir şekilde calisiyor.hastanede herkes tarafından seviliyor.hakkimiza hayırlısı artik.

SIRADAKİ HABER

banner195