Title of a News Article

Meydan Hastanesinde göreve başladı

Meydan Hastanesinde göreve başladı
banner206
İnsan vücudunun en hassas organı olan cilt, yaşadığı ve mâruz kaldığı hatta insan psikolojisinde olumsuz etkiler ve düşünceler yaratabilen bir konu.
Meydan Hastanesi yönetimi tecrübeli bir ismi daha kadrosuna katarak güç birliğine devam etti. 

Cilt alanında uzman ve kendini kanıtlamış isimler arasında yer alan Uzm. Dr. Şule Albayrak, Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesinde göreve başladı. Deri ve cildiye ve zührevi hastalıkları polikliniğinde göreve başlayan Uzm. Dr. Şule Albayrak, şimdiden yoğun ilgi gördü. 

Meydan Hastanesinde çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Albayrak, deri ve cilt konusunda her türlü tedaviye yanıt verdiklerini söyledi. 

Uzm. Dr. Şule Albayrak Özel Meydan Hastanesinin güçlü kadrosuna katılarak görev yapmaya başladı. 


Uzm. Dr. Şule Albayrak kimdir?
1986 yilinda Bursada dogdu. ilk, orta ve lise ogrenimini Kocaelide tamamladi. 2010 yilinda Abant İzzet Baysal Universitesi Duzce Tip fakultesinden mezun oldu. 2015 yilinda Namik Kemal universitesinde Deri ve zuhrevi hastaliklar(cildiye) uzmanligini tamamladi. Mehmet Akif İnan Eğitim Arastirma hastanesinde zorunlu hizmet gorevini yerine getirdi. subat 2018 den itibaren hastanemizde Deri hastaliklar ve kozmetik dermatoloji alaninda hizmet vermektedir.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 11:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meryem Ekenler
Meryem Ekenler - 6 yıl Önce

Hocam şanlıurfa /Siverek ten size bir sorum var oğlum 8 yaşında ayaklarında parmak üstü ve altlarında kabuklanma ve soyulmalar var burda egzama teşhisi konuldu ne yapabilirim lütfen bana cevap yazın

Ahmet  aslan
Ahmet aslan - 5 yıl Önce

Selam hocam güneş lekeleri için çözüm önerileriniz var mı varsa sizle görüşmek istiyorum

Şenay kaya
Şenay kaya - 4 yıl Önce

Hocam benim size sorum yözümde ve boynumda kahve rengi lekeler çok var bazen renginde açılma oluyor ama bir türlü gitmiyor bir sürü krem kullandım fayda gütmedim lazerle gidermi bana öneriniz nedir teşekürler

SIRADAKİ HABER

banner195