Title of a News Article

Belediye Başkan Adaylarını Değişmeyen Erdoğan Kimi Değiştirecek?

Belediye Başkan Adaylarını Değişmeyen Erdoğan  Kimi Değiştirecek?
banner206

Erdoğan'dan 31 Mart yorumu: Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz

Erdoğan, 31 Mart sonrası ilk kez grup toplantısında konuştu. Katılım oranının AKP oylarını etkilediğini savunan Erdoğan "Milletin talepleri ve tenkitleri doğrultusunda kendi bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" dedi. "Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez bitmeyecek" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yüzde 78.11'lik katılım oranına dikkat çeken Erdoğan, bunun AKP'nin oylarını etkilediğini savundu. 

31 Mart'a ilişkin mesajlar veren Erdoğan, değişim vurgusu yaptı. Erdoğan, şunları söyledi:

- 31 Mart kapsamlı değerlendirmeyi hak ediyor. İlk göze çarpan özellik katılım seviyesinin düşüklüğüdür. 31 Mart seçimleri 20 yıldaki en düşük katılımlı seçim olarak kayıtlara geçti. Yaklaşık 16 milyon seçmenin iradesi sandığa yansımadı. Katılım oranının düşüklüğü partimizin oyunu etkilemiştir. 

"SEÇİM CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÜSTÜNLÜĞÜYLE TAMAMLANDI"

- 31 Mart seçimleri yüzde 40,5 oy oranıyla Cumhur İttifakı’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır. 1400 belediyenin yüzde 54,3’ü Cumhur İttifakı'nca yönetilecektir.

-  Cumhur İttifakı son seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır. Buradan Cumhur İttifakı olarak omuz omuza birlikte mücadele verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye ve ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sandığın gücüne güç katan her seçim Türkiye ve Türk milleti için tarihi bir kazanım demektir.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195