Title of a News Article

Deveci Güven tazeledi...

Deveci Güven tazeledi...
banner206

Ak Parti'nin Bozova ilçesinin 7.olagan kongresinde mevcut başkan Süleyman Deveci güven tazeledi.

Ak parti Şanlıurfa ilçe kongrelerinin ikincisi bugün Bozova ilçesinde gerçekleşti.

Ak parti Genel Başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz, teşkilat başkanı yardımcısı Abdullah Ağralı, Genel sekreter yardımcısı Zeynep Müjde Sakar,  Milletvekilleri Halil Özcan, Halil Yıldız, Kasım Gülpınar, Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, Birecik belediye başkanı Mahmut Mirkelam, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve çok sayıda ilçe teşkilatı başkanı ile partililerin katılımıyla oldukça coşkulu geçen kongrede Süleyman Deveci delegelerin oylarının tamamını alarak yeniden başkan seçildi. 

Ak parti ilçe başkanı Süleyman Deveci, Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Genel başkan yardımcısı Dış ilişkiler Genel Başkanı Cevdet Yılmaz, Önemli mesajlar verdi. Yılmaz burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti" AK Parti her şeyden önce bir millet hareketidir. Millete sırtına dayamış, milletle birlikte doğmuş büyümüş, milletle birlikte çeşitli saldırıların ve komploları göğüslemiş, milletle birlikte ülkede büyük değişimlere büyük reformlara liderlik yapmış öncülük yapmış bir partidir. AK Parti milletin partisidir Cumhurbaşkanımızın şahsında hükümetimiz, Türkiye bir bütün olarak kendi duruşunu, çok daha güçlü bir şekilde uluslararası alanda yansıtıyor ve bundan rahatsızlık duyuyorlar. İstedikleri kadar rahatsız olsunlar. Biz milletimizin menfaati neyse onu yapmaya devam edeceğiz. Komşumuz Suriye rejimine bakın adeta etnik bir temizlik yapmaya çalışıyor. Kendi ülkesinde yüz binlerce insanı katleden ve milyonlarca insanı ülkenin dışına sürgün hayatı yaşamaya zorlayan bir rejim. Buna karşı hiçbir ülkenin sesi çıkmazken bir taraftan milyonlarca insanı evinde ağırlıyor diğer taraftan da Suriye'nin güvenliği için daha doğru bir siyasi oluşumun sağlanması için gayret harcıyoruz" GÜLPINAR ADAY OLMAYACAĞIM

AK parti Şanlıurfa milletvekili AB komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar , bir sonraki dönem Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmayacağını söyledi. Bozova'da ki kongrede konuşan Gülpınar şunları ifade etti" 

Gülpınar Ak Parti Bozova kongresinde önemli açıklamalarda bulundu

AB uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Ak Parti Bozova 7. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Ak Partİ Bozova 7. Oağan Kongresi, Bozova Belediyesi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşti. Bozova'daki kongreye AB uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye Belediye Başkanları, Şanlıurfa Milletvekilleri ve partililer katıldı. 

Burada bir konuşma gerçekleştiren Gülpınar'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan her daim desteklerini esirgemeyen değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Buradan bir kez daha belirtmek istiyorum, ben artık Şanlıurfa’dan Milletvekili adayı değilim. Ama gidene kadar vazifemi yapmak durumundayım. Emaneti ehil ellere teslim edene kadar bilgi birikim tecrübelerimi değerli dostlara aktarabilmek durumundayım. Allah’a çok şükür 32 senedir bil fiil aile olarak siyasetin içindeyiz. Kimin ne olduğunu kimin nasıl olduğunu en azından biliyor olmamız lazım ki istiyoruz ki genel merkezden arkadaşlar birazcık bizim bu tecrübemizden istifade etsinler. Başka bizim hiçbir beklentimiz yok.

Değerli dostlar siyaset bana şunu öğretti bir insanı kardeşiniz olsa dahi bir makama oturtmayana kadar hiç kimseye iyi demeyeceksiniz. Siyasette çeşitli makamlar var, şu an bulunduğum makamın bir üst makamı da var, Allah bilir ben bilmem ama olur ki bir gün bugüne kadar nasıl ki sevk-i ilahi ile gelmişsek bundan sonra da 50 yaşından sonra istikbar beklentisi içinde girmek bize yakışmaz. Ama olur ki bir gün bu makamdan bir üst makama geçersem inanın kendime bile kefil değilim, ama Süleyman kardeşimizi gördük inşallah o emaneti layıkıyla yerine getirir.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ :

Mustafa VURAN

Mehmet İNCE

İbrahim Halil AKSOY

İmam KARATAŞ

İbrahim Halil İLCİ

Salih BİRLİK

Hüseyin BAYRAM

Abdulhekim KILIÇ

Mehmet AKSOY

Mehmet DAĞ

Mehmet ÇİÇEK

Müslüm BİLGEN

Hasan ERDEM

Muhammed AKGÜN

Müslüm ARSLAN

Hasari KAYA

Mehmet ÇOLAK

Nasrettin Hakan AYDIN

Yusuf ÇAKMAK

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2020, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195