Title of a News Article

Eyyüpoğlu; Şehit olmaya hazırım

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına yapılan bombalı saldırıyı kınayarak, Urfa’nın huzuru için şehit olmaya hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, dün gece yüzleri maskeli 1'i kadın 2 PKK'lı tarafından demir bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı bombayla saldırıya uğrayan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binasını ziyaret etti. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve yönetimine geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Eyyüpoğlu, HDP’ye çok sert uyarılarda bulundu.

Eyyüpoğlu, yaptığı açıklamada, Eyyübiye ilçe binasına bombalı saldırı yapıldığını anımsatarak, “Saldırganlardan birisi yaralı diğeri de sağ olarak yakalandı. Ey HDP, bunlar tırnağınızın altından çıkan olaylardır. Bunu açıklığa kavuşturun. Bunlar bizi korkutamaz. Urfa için şehit olmaya heran hazır vaziyetteyiz. Ben ve partimin teşkilatları bunu göze alıyoruz, şehit olmayı göze alıyoruz ama Urfa’yı hiçbir zaman size teslim etmeyiz, Urfalıların arkasındayız, Urfalılar da bizim arkamızdadır” dedi.

HDP’ye mesaj gönderen Eyyüpoğlu, “Çıkın bu terörü lanetleyin. Terörü lanetlemeyen terörün yandaşıdır” diye ifade etti.

Eyyüpoğlu, Urfalılara  da seslenerek; “Aklınızı başınıza alın oraya giden her oy, oraya yapılan her yardım şehitlerimizin kanını görüyorsunuz o vebale ortak oluyorsunuz. Bunun için dikkatli olun, bu cinayetlere ortak olmayın. Şer yoluna gideni şer bulur, insanlık yoluna giden insanlık bulur. Biz her zaman Urfalı hemşerilerimizin yanındayız, dimdik ayaktayız.  Allah bize inanç vermiş, inancımız var korkumuz yok. Ne terör bizi korkutabilir nede HDP bizi korkutabilir” diye kaydetti.

“HDP’liler çıkın bunu lanetleyin” diyerek sözlerini sürdüren Eyyüpoğlu, “Yarın öbür gün bir şey olursa hedefimiz siyasetçi olur. Onun için burada Urfa’nın huzurunu bozmaya, Urfa’njın kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Urfalı da buna müsaade etmez, bizde etmeyiz. Biz diyoruz ki; Huzur olsun, barış olsun,  Urfalı huzurlu yaşasın. Bunu düşünmesek burada olmayız. Siyaset yapıyorsanız silah gölgesine sığınarak yapmayın, yaparsanız çok zor duruma düşersiniz. Urfam için şehit olmaya hazırım. Urfalıyı asla ve asla bırakmam, Urfa’nın huzuru için herşeyi yaparım” şeklinde konuştu.

Bu arada Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bazı ilçe belediye başkanları ve teşkilat ilçe başkanları da AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binasını ziyaret edenler arasında yer aldı. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
isa.demir
isa.demir - 9 yıl Önce

Terörün. Allah. Belasını. Versin.elinde.sonunda.türkiye.gerekeni.yapacaglna.inanlyoruz.sayln.cmühür. başkanımız. T.erdoğan.bigün.önce.bunlarl.temizlemeli.

ismail kubat
ismail kubat - 9 yıl Önce

sonuna kadar arkandayız amca

halid çatli
halid çatli - 9 yıl Önce

Kim teröre destek veriyorsa naletliyorum bir kürt olarak HDP bizim temsilcimiz olamaz

Mehmet kubat
Mehmet kubat - 9 yıl Önce

Kürdü,türkü,lazı,çerkezi hepimizin birbirimizle bağlarımız vardır hiç kimse bizleri birbirimize düşman edemez SEYDİ amcanın sonuna kadar arkasında değil önünde KALKANIZZ !!

hemi remo
hemi remo - 8 yıl Önce

Bende arkasindayim sirami bekliyorum sira bana gelse bende koyacağim

SIRADAKİ HABER

banner195