Title of a News Article

Gözler yarınki mecliste...

Gözler yarınki mecliste...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonrası yeni dönemin ilk meclisi toplantısını yarın yapacak. Toplantıya ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar meclis başkanlığında gerçekleştirilecek. İlk meclis toplantısında divan katipliği, başkanvekilliği, encümen üyeliği ve komisyon üyelikleri yapılan gizli oylamayla belirlenecek.

Gözler Meclis Başkan vekilliğinde Yeniden Refah Partisinin kimle ittifak kuracağına çevrildi. Bilindiği gibi DEM Parti’nin meclis sayısı 33 olduğu için çoğunluğu ekinde bulunduruyor. Ak Partinin 29, Yeniden Refah Partisinin ise 19 MHP'nin ise 5 meclis üyesi bulunuyor. 

Bayram tatili için il dışında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar yarın Şanlıurfa'da olacak. Ak Parti grubu ise bugün toplanıyor. İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun başkanlığında bir araya gelecek olan Ak Partinin Meclis Başkan vekiliği için aday çıkaracak. Ak Partinin grup Başkanı ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat oldu. 

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekilliğine Yeniden Refah Partisinin adayının kazanması bekleniliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195