Title of a News Article

Kılıçdaroğlu'ndan Peker'i hatırlatan görüntüler

Kılıçdaroğlu'ndan Peker'i hatırlatan görüntüler
banner206

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen çarşamba gecesi, Kalyon İnşaat'ın aldığı; Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesinde yaşanan ve kamunun 6 milyar TL zararına uğramasına yol açan gelişmeleri Twitter hesabından açıklamıştı. Bu akşam yayınladığı video ile Sedat Peker'in bir dönem bölüm bölüm yayınladığı videoları akıllara getiren Kılıçdaroğlu, flaş açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu bugün yaptığı paylaşımındaysa, “Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var. Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, 21.00'i işaret ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." ifadelerine yer verdi.

"Sarayın trolleri ifşa oldu' diyen Kılıçdaoğlu, trol olduğunu söylediği 'Nevzat Kanlı ve Trakyalı' gibi isim ve hesapları sayarak 'sizi biliyoruz' ifadelerini kullandı. Bu hesapların her gün kendisine küfür ettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, milletin parasının bu kişilere harcandığını savundu.

CHP lideri, "Neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. finanse edilen diğer bir illegal ordu da işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunları aktarıyorlar. Yetmiyor para o yüzden sizlere döndüler vergi üstüne vergi zam üstüne zam.." dedi.

Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi: 

Bugün Saray tarafından bana özel atanan trolleri ve Türkiye'de kurulan trol ağını anlatmak için sizi davet ettim. Saray'ın şatafatatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalarla kırılırken; devasa bir trol ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyorlar. 

Bir tek imzayla neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarıldı? Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen bir diğer illegal orduda işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor hazine. Onun için sizlere döndüler, vergi üzerine vergi, zam üzerine zam. Faturayı yine size çıkarıyorlar.

Kaynak Cumhuriyet 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2022, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195