Title of a News Article

Urfa BŞB potada namağlup

Urfa BŞB potada namağlup
banner206
 Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basbetbol takımı, Ceylanpınar Engelliler Basketbol takımını 75-51'lik sayı ile mağlup ederek ligdeki Namağlup Ünvanını sürdürüyor. 
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. ligi 7. haftasında Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol takımı ile karşı karşıya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol takımı potadan yine galip ayrıldı. Yenice spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler takımı rakibi Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol takımı karşısında üstün bir performans sergiledi. İlk periyotta rakibini 19-14, ikinci periyotta 23-11'lik sayı ile yenen Şanlıurfa ekibi ilk yarıyı 42 - 25 sayı ile tamamladı. Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımı üçüncü periyotta 17-16 ve son periyotta 16-10 sayılık skorla galip geldi. Rakibini 75-51 yenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, 7'de 7 yaparak 14 puanla ligdeki Namağlup ünvanını koruyarak ligdeki liderliğini sürdürüyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, ligde emin adımlarla ilerlediklerini belirterek "Şanlıurfa Belediyesi Engelliler Basketbol takımı olarak ligdeki namağlup ünvanımızı koruyoruz. Her hafta ayrı bir heyecanla sahaya çıkıyoruz ve alınan galibiyetle ligdeki liderlik konumumuzu sürdürüyoruz. Lig çok heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Bu gün şehrimizin bir başka takımı olan Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol takımını yendik. Bizlere her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" dedi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, karşılaşma sonrası soyunma odasına geçerek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195