Title of a News Article

Urfa'yı gururlandıran başarı!

Urfa'yı gururlandıran başarı!
banner206

Haliliye Kick Boks Takımı, 81 ilden 6 bin sporcunun katıldığı Kick Boks Türkiye Şampiyonasında sergiledikleri başarılı mücadeleleriyle 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat , “Bu başarı, Haliliye Belediyesi olarak spora verdiğimiz önemin bir göstergesidir” dedi.

19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Haliliye Belediye Spor Kulübü adına mücadele eden Kick Boksçular, şampiyonaya damga vurdu. 81 ilden 6 bin sporcunun katıldığı şampiyonada rakiplerini geride bırakan Haliliye Kick Boks Takımı, başarılı performanslarıyla Şanlıurfa’ya ödüllerle döndü.

Büyükler Kategorisinde 86 kg’de Türkiye 1’incisi olan Emrah Yaşar ve 67 kg’de Gençler Kategorisinde Türkiye 1’incisi olan Fethi Gündüzalp altın madalya, 51 kg’de Büyükler Kategorisinde Türkiye 2’ncsi olan Faysal Sılıv gümüş madalya ve 60 kg’de Gençler Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Mehmet Eriş, 70 kg’de Gençler Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Fatma Nursev Akaltun ile 69 kg’de Yıldızlar Kategorisinde Türkiye 3’ücüsü olan Muhittin Akaltun bronz madalya kazandı. Şampiyonadan 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile dönen Haliliye Kick Boks Takımı, kentin gururu oldu.

BAŞKAN CANPOLAT: SPORCUYA DESTEĞİMİZİ HER ZAMAN SÜRDÜRECEĞİZ

Alınan büyük başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, her zaman sporcuların yanlarında olduklarını kaydetti. Belediye Başkanı Canpolat, “Kick Boks takımımız Ordu’da düzenlenen şampiyonada madalyalar ile döndüler. Bundan dolayı sporcularımızı bizlere yaşattıkları bu gurur sebebiyle teşekkür ediyorum. Sporcularımızın aldıkları bu başarı, Haliliye Belediyesi olarak spora verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Ekip halinde Şanlıurfa isminin duyurulmasında emeği gecen hocalarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’mızın ve Haliliye’mizin bu başarılarla anılması için spora ve sporcuya desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve İl Temsilcisi Murat Akaltun ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kick Boks Türkiye Şampiyonasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yapmış olduğumuz ciddi, sistemli ve bilimsel program çerçevesindeki çalışmaların çok şükür karşılığı almış olduğumuz başarılı sonuçlarla hedefimize ulaştık. İnanılmaz derecede yoğun bir katılım vardı. 6 bin sporcunun katılmış olduğu Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Şanlıurfa ve Haliliye Belediye Kick Boks Takımı olarak çok iyi bir performans ortaya koyduk 2 Altın, 1 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attık. İnşallah diğer şampiyonalarda da sakat olup, Türkiye Şampiyonasına katılamayan arkadaşlarımızın aramıza dönmesiyle başarılarımız daha da artacaktır. Bu elde ettiğimiz başarı Halilye İlçemize ve Urfa’mıza hayırlı olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195