Title of a News Article

Urfaspor'da o futbolcunun da bileti kesildi

.

Urfaspor'da o futbolcunun da bileti kesildi
banner206
Şanlıurfaspor'da kötü performansı en çok eleştirilen futbolcu olan Mehmet Albayrak'ın bileti kesildi. Sarı-Yeşilli Yönetim Albayrak ile ayrılma kararı aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son 3 haftada 7 puan kaybeden Şanlıurfaspor'da transfer için düğmeye  basıldı. Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın raporu doğrultusunda devre arası transfer çalışmalarını yürütecek olan Sarı-Yeşilli ekip, ilk olarak Selim Kayacı ile yollarını ayırmıştı. Kulüpten ayrılacak ikinci isim ise golcü oyuncu Mehmet Albayrak oldu.

Şanlıurfaspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Hatayspor'dan renklerine bağladığı 32 yaşındaki Mehmet Albayrak, bu sezon 14 maçta forma giyerken, rakip fileleri hiç havalandıramadı.

 

O maç büyük tepki almıştı

Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Mehmet Albayrak'ın, ligin 14. haftasında 1-1 sonuçlanan Darıca Gençlerbirliği maçındaki kötü performansı deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu. Maçın ilk yarısında kullandığı penaltı atışında topu dışarı atan Albayrak, ikinci yarıda da oyundan çıkarken, taraftarların büyük tepkisine neden olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195