Title of a News Article

Urfaspor, GÖZ’ünü TEPE’ye dikti

.

Urfaspor, GÖZ’ünü TEPE’ye dikti
banner206

TFF 1. Lig’de ilk 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Şanlıurfaspor, gözünü hafta sonu deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına dikti. Zorlu maça hazırlanan Sarı-Yeşilliler, parolayı galibiyet olarak belirledi.

UĞUR BUDAK

TFF 1. Lig’de 5 puanla 8. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 4. Haftasında cumartesi günü saat 19.00’da İzmir Atatürk Stadı’nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Yeşilliler, Göztepe maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Göztepe maçına sıkı şekilde hazırlanan Sarı-Yeşillilerde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

 

Bağıban: 3 Puan almak istiyoruz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Göztepe maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Geçen haftayı Giresunspor ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsatan Bağıban, “Bu maçta istediğimiz sonucu alamadık, rtık bu maç geride kaldı bundan sonraki maçlarımızı düşünüyoruz” dedi.

Göztepe maçının zorlu geçeceğini dile getiren Bağıban, “Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İzmir’den 3 puanla dönebilmek adına teknik heyetimiz ile futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor. İnşallah bu zorlu deplasmanda gülen taraf biz olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195