Title of a News Article

Urfaspor paçayı zor kurtardı!

.

Urfaspor paçayı zor kurtardı!
banner206

Şanlıurfaspor, ligin 25. Haftasında sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Gergin geçen maçta 2-0 yenik duruma düşen Urfaspor son dakikalarda bulduğu 2 golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Şanlıurfaspor'da 41. dakikada Halil Köçer'in kırmızı kart görmesi Sarı-Yeşilli takımı, teknik heyeti, yöneticileri ve taraftarları çileden çıkardı. Kırmızı kartın ardından Sarı-Yeşilli ekibin üst üste 2 gol yemesi gerginliğin artmasına neden oldu. Bu esnada tribünden atlayarak sahaya girmeye çalışan 2 taraftar, polis tarafından gözaltına alındı.

Taraftarlar, Urfaspor'un şike ile küme düşmesinde rol aldığı iddia edilen Manisa Büyükşehir Belediyesporlu İsmail Haktan Odabaşı'na büyük tepki gösterdi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Il Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da maçı protokolden izledi.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR


10’uncu dakikada Cem’in ortasında Sinan’ın kafa vuruşunu, kaleci Ömer son anda ellerinin ucuyla kornere çeldi.

 

13’üncü dakikada Cem’in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail’in vuruşunu Ömer çıkardı.

 

44’üncü dakikada Erhan’ın kale önüne yerde yaptığı ortaya Mustafa, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1

 

45’inci dakikada Onur’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:0-2

 

60’ıncı dakikada Aykut’un ceza alanı dışından sert şutu az farkla yandan dışarı çıktı .

 

73’üncü dakikada Benhur sağ taraftan kale önüne ortaladı, müsait pozisyonda olan Can’ın kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıktı.

 

82’nci dakikada Feridun sağ kanatta cezalanına ortaladı, Can’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 1-2.

90+4'üncü dakikada Şanlıurfaspor Benhur topu ağlara göndererek takımına beraberliği getiren golü attı. Maçın son anlarında gelen golle 2-2lik eşitliği yakalayan Şanlıurfaspor maçı 10 kişi ile tamamladı. 

Son saniyelerde gelen golle birlikte her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. 




Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195